2 min read

Mit Dokk1

Proaktiv- og overbliksorienteret app til Dokk1

Ved at skræddersy begivenheder ud fra interesser og minde brugerne om disse, skaber vi en nem og personliggjort app, som skal motivere brugeren til at deltage i Dokk1 mange arrangementer.   

Problemstillingen

Lav en værdiskabende webløsning for en kunde – på 5 dage. 

Vi researchede:

Vi valgte Dokk1, som er et mangfoldigt kulturhus i Aarhus.  Via research viste det sig at målgruppen ofte ikke kendte til DOKK1’s arrangementer, eller havde svært ved at finde informationer om arrangementerne. Desuden gav de målgruppen udtryk for at de havde en travl hverdag.

Vi spurgte os selv:
"Hvordan kan vi lave en app som hjælper brugerne med at få overblik over relevante arrangementer på DOKK1, og minde brugeren om de forskellige arrangementer i en travl hverdag?" 
og vi udviklede prototypen:

MIT DOKK1

Skræddersyet får indhold får brugeren til at tage appen til sig

App’en starter ud med personliggørelse i oprettelsesprocessen – udvælgelse af interesser skal gøre appen mere relevant for brugeren, i det at de viste arrangementerne på forsiden bygget på de udvalgte interesser. Der ved øges chancen for at brugen tilmelder sig et arrangement.

Gennemgang af appen skal sikre en god brugeroplevelse

For at sikre at brugere der ikke er vant til at benytte apps eller har travlt, forstår hvordan appen skal benyttes, gennemgås de vigtigste funktioner lige efter oprettelsen. Til dem som ikke kan vente med at komme i gang med at benytte appen, er der også mulighed for at springe denne fase over. App’en tilpasses på den måde den mangfoldighed der er på DOKK1.

Relevante arrangementer

I appen kan brugeren finde en oversigt over alle de arrangementer, som tilhøre de kategorier som brugeren i starten har krydset af som de finder relevante. På den måde personliggøres appen til den enkelte bruger. 

Kalender overblik

For at skabe overblik er der integreret en kalender i appen, der viser hvilke dage brugeren er tilmeldt et arrangement. Til dem der ønsker at have deres digitale kalender samlet ét sted, er der mulighed for at synkroniserer kalenderen med Google Kalender. App’en fungere dermed både som en formidler af Dokk1s arrangementer og er med til at skabe overblik på samme tid.

Pushmeddelelser hjælper og husker for brugeren

Der er der integreret Pushmeddelelser i appen, der fortæller hvis det er arrangementer som virker relevante for brugen baseret på interesser, og minder brugeren om at de er tilmeldt et arrangement på selve afholdesesdagen.

 
og vi testede prototypen på 5. dagen

Ved hjælp af udviklingsmetoden Google Sprint, kunne vi udvikle en prototype på blot én uge

FLERE CASES

På udkig efter en ny medarbejder?

Marie Brøndum Hansen

Marie Brøndum Hansen

Multimediedesigner på udkig efter en digital arbejdsplads.
Mangler du en ambitiøs blæksprutte drevet af sin passion?